ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Το Cape 9 βρίσκεται σε εξαιρετική τοποθεσία στο νότιο άκρο της Σαντορίνης, στον μαγευτικό οικισμό του Ακρωτηρίου. Μακριά από τα πλήθη και διατηρώντας παράλληλα τη σύνδεση με το υπόλοιπο νησί, το Cape 9 προσφέρει στους επισκέπτες τη μοναδική ευκαιρία να συνδυάσουν την αίσθηση της ηρεμίας μαζί με τις εξερευνήσεις της Σαντορίνης. Το ξενοδοχείο απέχει μόλις λίγα βήματα από τον αρχαιολογικό χώρο του Ακρωτηρίου, ένα πολύ καλά διατηρημένο ιστορικό στοιχείο που απεικονίζει το ένδοξο παρελθόν του νησιού. Η προνομιακή του τοποθεσία προσφέρει πανοραμική θέα στο Αιγαίο και την εμβληματική καλντέρα. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στη Λευκή και την Κόκκινη παραλία αρκετά εύκολα, για μια πραγματικά απόκοσμη εμπειρία!
Ανάμεσα στα ωραιότερα αξιοθέατα της Σαντορίνης, ο Φάρος βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Το ηλιοβασίλεμα από το Φάρο είναι μια εκπληκτική εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε. Το λιμάνι και το αεροδρόμιο της Σαντορίνης είναι επίσης εύκολα προσβάσιμα από το Cape 9, διευκολύνοντας με αυτό τον τρόπο τη μεταφορά των επισκεπτών. Παρόλο που το Ακρωτήρι είναι ένα ειδυλλιακό μέρος όπου η ηρεμία και η γαλήνη είναι πολύτιμες, μέσα σε λίγα χιλιόμετρα οι επισκέπτες μπορούν να φτάσουν στην πρωτεύουσα των Φηρών και να απολαύσουν τη νυχτερινή ζωή και τα αξιοθέατα.
Ανακαλύψτε το Ακρωτήρι με την υπέροχη θέα, απολαμβάνοντας την εκπληκτική ομορφιά της φύσης. Ταυτόχρονα, παραμείνετε αρκετά κοντά για να επισκεφθείτε όλα τα άλλα σημεία ενδιαφέροντος στη Σαντορίνη.

Συνεταγμένες Ξενοδοχείου : 36.360702, 25.390357
ακολουθήστε μας
Cape 9
Ακρωτήρι, Σαντορίνη 84 700
ΤΗΛ: +30 22860 83595
E-MAIL: info@cape9.gr
Αρ. Γνωστοποίησης: 1051792
Αρ. Γνωστοποίησης: 1051795
Αρ. Γνωστοποίησης: 1051797
Trip
espa